Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

Συνάντηση με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λαγκαδά, για την κάλυψη της περιοχής σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Συνάντηση εργασίας με τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Δρ Παναγιώτη Μπογιατζίδη είχε σήμερα ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Στη συνάντηση, παρουσία των αντιδημάρχων Πολιτικής Προστασίας, Γεώργιου Προκοπίδη και  Δημοτικών Ενοτήτων, Νίκου Αναστασιάδη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κάλυψη του Δήμου Λαγκαδά σε θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Ειδικότερα οι κ.κ Ταχματζίδης και Μπογιατζίδης συζήτησαν για την ενίσχυση  του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά και την πληρέστερη στελέχωση του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με ειδικότητες που δεν υπάρχουν, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των υγειονομικών αναγκών των δημοτών.

Επίσης, από τον κ. Μπογιατζίδη ζητήθηκε η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Ηρακλείου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Λαγκαδά και ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ πραγματοποίησαν  επιτόπια επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά όπου και συναντήθηκαν με τη Διεύθυνση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της δομής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ