Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
x

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ: ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Σε 4 χρόνια, θα είμαστε ακόμα πιο ισχυροί, ακόμα πιο έμπειροι και θα διοικήσουμε τον δήμο, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Ζιαμπάζης

Για ύπουλο και ύποπτο αποκλεισμό κάνει λόγο ο συνδυασμός «Ενωμένοι Μακεδόνες», μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης να απορρίψει την έντασή του για συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Ζιαμπάζης η απόφαση του Πρωτοδικείου στερεί τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να μας κρίνει δημοκρατικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Ενωμένοι Μακεδόνες»:

Μετά από 3 ημέρες καθυστέρησης το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την ένσταση των Ενωμένων Μακεδόνων για την κάθοδό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα και...στα διοικητικά δικαστήρια κατόπιν εορτής και εκλογών, στερώντας έτσι τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να μας κρίνει δημοκρατικά! Και όλα αυτά για ένα θέμα το οποίο θα μπορούσε να λυθεί με ένα απλό τηλεφώνημα και μέσα σε πέντε λεπτά!

Γι'αυτό λοιπόν και καταγγέλλουμε ΕΥΘΕΩΣ- ως ύπουλο και ύποπτο το αποκλεισμό μας...

Το μόνο που επιτεύχθηκε όμως είναι το εξής:

Έχουμε πεισμώσει και πλέον είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι!

Είμαστε ήδη, το παρών και το μέλλον!

Έχουμε να στείλουμε επίσης ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση...

Σε 4 χρόνια, θα είμαστε ακόμα πιο ισχυροί, ακόμα πιο έμπειροι, ακόμα πιο πολλοί, ακόμα πιο αποφασισμένοι και νομοτελειακά οι Ενωμένοι Μακεδόνες θα διοικήσουμε τον δήμο Θεσσαλονίκης!

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες είμαστε άνθρωποι της πράξης και που κρατάμε τον λόγο μας...

Το έχουμε αποδείξει άλλωστε...

Γι'αυτό και θα τηρήσουμε τον όρκο μας, ώστε να πάρουμε την πόλη μας, την πατρίδα μας και τις ζωές μας πίσω!

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ