Skip to main content

Ενωμένοι Μακεδόνες: Ποιο το πρόβλημα κ. Μπουτάρη με το Straight Pride;

Στόχος της διοργάνωσης του straight parade είναι, σύμφωνα με τους Ενωμένους Μακεδόνες, η ανάδειξη προβλημάτων της σύγχρονης κοινωνίας.

Απάντηση στις δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, περί «ηλιθιότητας» του straight parade (δείτε εδώ) δίνουν με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της εκδήλωσης Ενωμένοι Μακεδόνες.

«Ποιο είναι το πρόβλημά σας κ.Μπουτάρη; Το straight parade που διοργανώνουμε σκοπό έχει να στηρίξει τον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας και να αναδείξει τα προβλήματα των πολυτέκνων και των νέων ζευγαριών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Στόχος της διοργάνωσης του straight parade είναι, σύμφωνα με τους Ενωμένους Μακεδόνες, η ανάδειξη προβλημάτων της σύγχρονης κοινωνίας.

«Υπογεννητικότητα, δημογραφικό και οικονομικά προβλήματα είναι μερικά από αυτά. Προβλήματα για τα οποία η επίσημη πολιτεία και φορείς δεν έχουν δείξει την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπιση!

Αυτά είναι τα θέματα που θέλουμε να αναδείξουμε στο straight parade,  χωρίς μάλιστα να έχουμε τη στήριξη της επίσημης πολιτείας που εσείς και οι όμοιοί σας αντιπροσωπεύετε και χωρίς να έχουμε τους δεκάδες χορηγούς που έχει το gay parade» υπογραμμίζουν.

«Ότι και να λέτε, όπως και να μας χαρακτηρίζετε, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και θα υπερασπιζόμαστε τις διαχρονικές, παραδοσιακές και κλασσικές αξίες του λαού μας» καταλήγουν οι Ενωμένοι Μακεδόνες.