Skip to main content

Ενωμένοι Μακεδόνες: Θα τιμήσουμε κανονικά την 25η Μαρτίου

Δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες για το τι θα κάνουν, ωστόσο επισημαίνουν ότι θα επανέλθουν τις επόμενες μέρες με περισσότερες πληροφορίες.

Μετά το μπάρμπεκιου με χοιρινό κρέας κοντά στη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, η ομάδα των Ενωμένων Μακεδόνων επανέρχεται με νέα προγραμματισμένη εκδήλωση, αυτή τη φορά σχετική με την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την ώρα που με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ακυρώνονται όλες οι παρελάσεις στη χώρα ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό, οι Ενωμένοι Μακεδόνες με σε λιτή ανακοίνωση αναφέρουν ότι «σε πείσμα κάποιων να βρούνε πρόσχημα εξ'αιτίας του κορονοϊού να μην εορταστεί έτσι όπως θα έπρεπε η Εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου, ειδικά μάλιστα αυτές τις μέρες με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην παραμεθόριο μας, Οι Ενωμένοι Μακεδόνες και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!».

Μάλιστα δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες για το τι θα κάνουν, ωστόσο επισημαίνουν ότι θα επανέλθουν τις επόμενες μέρες με περισσότερες πληροφορίες.