Skip to main content

Ένοπλη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ

Σχεδόν 10.000 ευρώ αφαίρεσαν από τα ταμεία του ΑΧΕΠΑ τέσσερις δράστες, με την απειλή όπλων και χειροβομβίδας, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι. Απειλήθηκαν οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσ
Στα 9.750 ευρώ ανέρχεται η λεία τεσσάρων ληστών, οι οποίοι, με την απειλή όπλων και χειροβομβίδας, εισέβαλαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι στο λογιστήριο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, φορώντας άσπρες ρόμπες και χειρουργικές μάσκες και έχοντας στην κατοχή τους τρία όπλα και μία χειροβομβίδα, αφαίρεσαν τα χρήματα από το Λογιστήριο- Ταμείο του νοσοκομείου και τράπηκαν σε φυγή.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Γιώργος Βέργουλας, ανέφερε πως οι διοικητικοί υπάλληλοι- οκτώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- που βρίσκονταν την ώρα της ληστείας στο λογιστήριο δέχθηκαν απειλές από τους δράστες, προκειμένου να δώσουν τα λεφτά του ταμείου.

Άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο και παίρνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.