Skip to main content

Ένωση Εφοπλιστών: Αποδέχθηκε την παραίτηση Λασκαρίδη - «Προκλητικοί ισχυρισμoί»

Με καθολική σύνθεση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έκρινε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη

Ομόφωνα αποδεκτή έκρινε την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη από μέλος του, καθώς και ευρύτερα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, σε καθολική σύνθεση.

Διαβάστε ακόμη: Παραιτήθηκε από τo ΔΣ και από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης

Παράλληλα απέρριψε ολοσχερώς, όπως τους αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, «ανυπόστατους» και «προκλητικούς» ισχυρισμούς του.

Η ΕΕΕ παράλληλα εξέφρασε επίσης την «έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα».

Επιπροσθέτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ επικρότησε ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον πρόεδρο και τοπροεδρείο, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την απόλυτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση σε αυτούς. Καταλήγοντας η ΕΕΕ τονίζει ότι «παραμένει ενωμένη στη συνέχιση του έργου της, κοντά στην Πολιτεία και την κοινωνία».