Skip to main content

Ένωση Κεντρώων: Η Δεξιά παράταξη μένει αμετανόητη και ύπουλη

Δυστυχώς η Δεξιά παράταξη μένει αμετανόητη και ύπουλη, αλλά ας όψεται η κ. Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη αναλογική, τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

«Η ίδια Ν.Δ. δεν ήταν και επί Σαμαρά; Διαφέρει σε κάτι ο κ. Μητσοτάκης;» διερωτάται σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στο 12ο Συνέδριο του κόμματος επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μοιράζει λεφτά, κόβει φόρους, υπόσχεται παραδείσους και ράβει κουστούμια πρωθυπουργού».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «δυστυχώς η Δεξιά παράταξη μένει αμετανόητη και ύπουλη, αλλά ας όψεται η κ. Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη αναλογική πέρυσι και παρέμεινε στην προοπτική πρωθυπουργίας ο κ. Μητσοτάκης».

«Όσον αφορά το Σκοπιανό, μην διαρρηγνύει τα ιμάτιά του υπέρ της Μακεδονίας, γιατί ο ίδιος μιλάει μεν για γλώσσα και ταυτότητα, το όνομα όμως το καταπίνει. Άλλωστε ο πατέρας του έδινε το όνομα της Μακεδονίας πριν 30 χρόνια. Η αδελφή του Ντόρα έδινε τη σύνθετη ονομασία από το 2008 και αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γιατί οι Σκοπιανοί επέμεναν στο σκέτο Μακεδονία. Στην Ελλάδα ξέρουμε καλά ότι η Δεξιά παράταξη στέκει σούζα μπροστά στην αμερικανική πρεσβεία» σημειώνει η Ένωση Κεντρώων.