Skip to main content

Ένοχος ο ένας σταθμάρχης

Ευθύνες στον ένα από τους δύο σταθμάρχες επιρρίπτει το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του ΟΣΕ που διερεύνησε το συμβάν το οποίο σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου, μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών
Ευθύνες στον ένα από τους δύο σταθμάρχες επιρρίπτει το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του ΟΣΕ που διερεύνησε το συμβάν το οποίο σημειώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου, μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Σερρών και Δράμας, στην περιοχή Λευκοθέας, όταν δύο επιβατικοί συρμοί βρέθηκαν να κινούνται στην ίδια γραμμή και σε αντίθετη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΣΕ, η Επιτροπή παρέδωσε, όπως είχε ανακοινωθεί, ολοκληρωμένο πόρισμα, στις 4 του μηνός. Το πόρισμα διαβιβάστηκε στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων για ενημέρωση.

Ακολουθώντας τους Κανονισμούς της Εταιρείας, τα συμπεράσματα τέθηκαν υπόψη της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας, η οποία τα απεδέχθη.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, υπεύθυνος θεωρήθηκε ο ένας εκ των δύο σταθμαρχών και θα κριθεί όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Υπηρεσίας.