Skip to main content

Ένσταση για το ντέρμπι που διεκόπη κατέθεσε ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» πήραν την οριστική απόφαση έχοντας διαθέσιμα όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που θα δίνουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας

Ένσταση για αντικανονική διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που σταμάτησε.

Οι «πράσινοι» πήραν την οριστική απόφαση για την κατάθεση της ένστασης έχοντας διαθέσιμα όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που θα δίνουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας.

Σε αυτά εμπεριέχονται: το φύλλο αγώνα, η έκθεση της αστυνομίας, η εκκένωση του γηπέδου δίχως να υπάρχει σχετική απαίτηση από το διαιτητή, η μη τήρηση του χρονικού διαστήματος της μίας ώρας για να διαπιστωθεί εάν το ματς μπορούσε όντως να ξαναρχίσει, όπως ορίζει ο ΚΑΠ και γενικώς όλες οι παράμετροι που έχουν νομικό «πάτημα».

Σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΚΑΠ, η ένσταση έπρεπε να κατατεθεί μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έγινε ο αγώνας, η οποία δεν υπολογίζεται, συνεπώς η προθεσμία έληγε σήμερα και έγινε με υπόμνημα στο οποίο να αναφέρονται συγκεκριμένα οι λόγοι υποβολής τους και με συστημένη επιστολή ή με αποδεικτικό επίδοσης.