Skip to main content

Ενστάσεις Ζαρωτιάδη στις συζητήσεις για κοινό υποψήφιο στη Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος με την Υψίπολις είπε πως η διαδικασία παρουσιάζεται ως συνέχεια της Πρωτοβουλίας ενώ προτάσσεται με βιασύνη το θέμα κεντρικού υποψηφίου

Αμφιβολίες για το αποτέλεσμα των συζητήσεων και επαφών που πραγματοποιεί η Επιτροπή Διαβούλευσης των παρατάξεων της κεντροαριστεράς για τον δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζει η Δημοτική Κίνηση Υψίπολις. 

Ωστόσο, ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Ζαρωτιάδης ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί η δημοτική κίνηση τις διαδικασίες. 

Όπως εξήγησε ο κ. Ζαρωτιάδης αρχικά πρέπει να υπάρξει προγραμματική σύγκληση και στη συνέχεια το θέμα του υποψήφιου. Τόνισε μάλιστα ότι η όλη διαδικασία παρουσιάζεται ως συνέχεια της Πρωτοβουλίας. Προτάσσουν με βιασύνη το θέμα του κεντρικού υποψηφίου, σημείωσε. 

Όπως τονίζεται απο τη Δημοτική Κίνηση "πολύ σύντομα διαφάνηκε οτι για πολλούς η συζήτηση για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματικών συγκλίσεων προσέβαλε προσχηματικό χαρακτήρα". 

Η Δημοτική Κίνηση κάνει λόγο επίσης για την αγωνία κάποιων να ηγηθούν ή να συμπεριληφθούν στην ηγετική ομάδα ενός ενιαίου σχήματος. 

Όπως σημείωσε ο κ. Ζαρωτιάδης το 2019 η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να αποκτήσει στρατηγικό όραμα, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών. 

Στις αρχές του χρόνου, σύμφωνα με τον κ. Ζαρωτιάδης, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα γραφεία της Κίνησης στην οδό Γραβιάς με Βασ. Όλγας. Παράλληλα στον "αέρα" θα βγούν η σελίδα της Κίνησης ενώ θα υπάρχει και παρουσία στα social media.