Skip to main content

Ένταση με Γιώργο Βαρεμένο και Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή

Η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη και συγκεκριμένα η αναφορά του στα κύματα των προσφύγων προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρεμένου.

Επεισόδιο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είχε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Β' αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε αναφέρει στην ομιλία του ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πάει  στην Λέσβο και όχι στην Κω, γιατί εκεί είναι πιο οργανωμένη η αντίδραση των πολιτών. «Είδαμε όσους κυβερνητικούς παράγοντες, υπουργούς, βουλευτές, επιτρόπους τύπου Αβραμόπουλου να πηγαίνουν στην Κω, να τους υποδέχονται με γιαούρτια οι πολίτες και πολύ ορθώς πράττουν...Οι πολίτες στα νησιά αυτά μας είπαν σώστε μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρεμένου. «H έμμεση έστω κλήση για χρήση όπλων επιφέρει συνέπειες» του είπε ο κ. Βαρεμένος.

«Δεν το κατάλαβε κανείς αυτό που είπατε. Σε ποιο σημείο αναφέρθηκα σε χρήση όπλων;» ανταπάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ξαναβάλτε να ακούσετε την ομολία σας για την Κω και πως περιμένει ο κόσμος με όπλα» είπε ο κ. Βαρεμένος, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αντιδρούν.

 «Επιβεβαιώνεις τον τίτλο που σου προσδίδει το όνομα σου!», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.