Skip to main content

Ένταση στη Μπαρτσελόνα για το ψαλίδι μισθών λόγω κορωνοϊού

Στα άκρα φαίνεται ότι οδεύει η σχέση διοίκησης και παικτών στη Μπαρτσελόνα, αφού οι δεύτεροι αρνήθηκαν την πρόταση για μείωση μισθών λόγω του ιού

Ήταν δεδομένο ότι το πάγωμα όλων των πρωταθλημάτων στον κόσμο λόγω κορωνοϊού θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στις ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους παίκτες για την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μείωση μισθών όσο δεν παίζονται τα παιχνίδια και υπήρξαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις.

Το ακριβές ύψος των περικοπών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για αρκετά μεγάλο ψαλίδι.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περικοπές που έφταναν μέχρι και το 70%, ενώ η “As” τονίζει ότι αυτό το ποσοστό θα είναι στο 50% για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Κι αυτό γιατί η σκέψη του Μπαρτομέου είναι πως εκείνοι είναι που παράγουν τα περισσότερα έσοδα για τον σύλλογο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρχηγοί της Μπαρτσελόνα, αρνήθηκαν τη συγκεκριμένη πρόταση που τους έγινε και η σχέση τους με τη διοίκηση είναι στα άκρα.

Αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτοσέλιδο της “Sport” το οποίο κάνει λόγο για ένταση. Μάλιστα, η διοίκηση φέρεται να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στη μείωση χωρίς την συγκατάθεση των παικτών, πατώντας πάνω στο νομικό δικαίωμα που έχει μετά την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης που υπάρχει στην Ισπανία.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Sport: