Skip to main content

Ένταση στην Ευελπίδων: Συγγενείς επιτέθηκαν στον συζυγοκτόνο της Δάφνης (vid)

Συγγενείς της κοπέλας τον γιούχαραν, του πέταξαν μπουκάλια με νερό και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν, κατά την προσέλευσή του στα δικαστήρια.

Ένταση επικράτησε στην Ευελπίδων όταν έφτασε ο συζυγοκτόντος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα. Συγκεκριμένα, συγγενείς της κοπέλας τον γιούχαραν, του πέταξαν μπουκάλια με νερό και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν.

Αφού ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος εισήλθε στο κτίριο, οι συγγενείς του θύματος επιχειρούν να μπουν σε αυτό.

Μάλιστα, μία συγγενής της κοπέλας ζητάει «να τον δω λίγο στα μάτια». Άλλος συγγενής, απευθυνόμενος σε αστυνομικό που τους αποτρέπει από το να μπουν στο κτίριο, είπε «μα να την σκοτώσει στον ύπνο;».
Ωστόσο, λίγο μετά οι αστυνομικοί επέτρεψαν στον πατέρα του θύματος να εισέλθει στο κτίριο.

Απολογείται σήμερα

Σήμερα απολογείται ο 39χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.
Ισχυρίστηκε ότι κίνητρο για αυτή του την πράξη ήταν το γεγονός πως ο ίδιος «ζήλευε υπερβολικά». Η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη, στην οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Μάλιστα, γείτονες έχουν αναφέρει ότι οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνοί, με χαρακτηριστικό το γεγονός πως γειτόνισσα από διπλανό διαμέρισμα είχε καλέσει το 100 για έναν ακόμα άγριο καυγά μεταξύ του ζευγαριού στις 11 Ιουλίου.

Πηγή: sputniknews.gr