Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (VIDEO)

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών.

Ένταση και φραστικά επεισόδια επικράτησαν στον Βόλο το απόγευμα της Δευτέρας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ όπου έδωσαν το παρών οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου στο κτίριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών.

Οι διαμαρτυρόμενοι όπως μεταδίδει το e-volos.gr, απλωσαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών που έγραφε, «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή» αλλά και πολλά άλλα μικρότερα, που κρατούσαν πολίτες που στηρίζουν τον αγώνα της επιτροπή.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός:». «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ