Skip to main content

Ενστάσεις από Λεκάκη για την εκλογική διαδικασία στην «Πρωτοβουλία»

Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής στην παράταξη θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει άλλα χαρακτηριστικά, δηλώνει ο κ. Λεκάκης

Λίγες ώρες πριν τις ενδοπαραταξιακές εκλογές στην «Πρωτοβουλία», ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρος Λεκάκης εκφράζει ενστάσεις για την εκλογική διαδικασία, που έχει επιλεγεί για την ανάδειξη νέου επικεφαλής της παράταξης.

Όπως αναφέρει, η διαδικασία θα έπρεπε να έχει άλλα χαρακτηριστικά. Αν και σημειώνει ότι θα συμμετάσχει στη σημερινή ψηφοφορία από σεβασμό στον Γιάννη Μπουτάρη και τους συναδέρφους του, ο αντιδήμαρχος τονίζει ότι στο εξής «ο καθένας πλέον μπορεί να πράξει οτι πιστεύει πέρα με βάση τις ιδέες του».

Αναλυτικά η δήλωση του αντιδημάρχου Πέτρου Λεκάκη:

Συμμετέχω ενεργά στην «Πρωτοβουλία» από το 2010. Πιστεύω όμως οτι η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής στην παράταξη θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει άλλα χαρακτηριστικά.

Θα συμμετάσχω μόνο απο σεβασμό προς τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και προς τους συναδέλφους που επί πολλά χρόνια δώσαμε κοινούς αγώνες.

Είναι ξεκάθαρο πως ο καθένας πλέον μπορεί να πράξει οτι πιστεύει απο εδώ και πέρα με βάση τις ιδέες του καθώς σήμερα κλείνει και επίσημα ο κύκλος του Γιάννη Μπουτάρη ως επικεφαλής της παράταξης.