Skip to main content

Εντάξει: Εμείς αντιδράσαμε όταν ο δήμαρχος… μπερδευόταν

Η Θεσσαλονίκη άκουσε τον δήμαρχο να λέει ότι… «χάσαμε»–την ώρα που στην πόλη κανείς δεν τα ΄χει χαμένα, σημείωσε η παράταξη.

Την παραίτηση του δημάρχου ζήτησε εκ νέου η δημοτική παράταξη «Εντάξει» μετά από τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη σήμερα σε δημοσιογράφους αναφορικά με τα όσα είπε χθες στο δημοτικό συμβούλιο για το όνομα του αεροδρομίου «Μακεδονία» (δείτε εδώ).

«Η σπουδή του Δημάρχου, να καλέσει, λάχα-λάχα, τους δημοσιογράφους για να κάνει δηλώσεις μπας και συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αποδεικνύει πως το επικοινωνιακό του επιτελείο είχε κοιμηθεί νωρίς χθες και ξύπνησε αργά, καθυστερώντας να αντιδράσει. Όλη η Θεσσαλονίκη τον άκουσε να λέει ότι… “χάσαμε” –την ώρα που στην πόλη κανείς δεν τα ΄χει χαμένα», σημείωσε η παράταξη.

Απαντώντας στη δήλωση Μπουτάρη πως την ώρα που μίλησε για το αεροδρόμιο ήταν «παρόντες κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και της παράταξης τον κυρίου Καλαφάτη, οι οποίοι δεν αντέδρασαν», οι «Εντάξει» υποστήριξαν ότι όλη η Θεσσαλονίκη είδε τις αντιδράσεις των μελών της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο «την ώρα που ο Δήμαρχος… μπερδευόταν».

«Όλη η Θεσσαλονίκη διάβασε την ανακοίνωση του επικεφαλής μας που ζητάει την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου, την ώρα που εκείνος… μόλις είχε ξυπνήσει. Όλη η Θεσσαλονίκη αντιλήφθηκε πως το μόνο που έκανε ήταν να επιβεβαιώνει συνεχώς ότι δίκαια αναρωτιόμαστε ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί με την προθυμία του. Εμείς αντιδράμε κι ο δήμαρχος… μπερδεύεται!», υπογράμμισε η παράταξη.