Skip to main content

Εντάξει: Εντεταλμένος σύμβουλος με... διπλή ιδιότητα στην καθαριότητα

Η παράταξη αναφέρει ότι ο δήμος πρωτοτυπεί εκ νέου καθώς θα έχει εντεταλμένο με… διπλή ιδιότητα: Και την καθαριότητα και την ενημέρωση πολιτών.

Τις αλλαγές που έγιναν στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης σχολίασε με αρνητικό τρόπο η δημοτική παράταξη «Εντάξει» (δείτε εδώ).

«Δήμος των… αρνητικών ρεκόρ έχει γίνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία να μην έχει αρμόδιο αντιδήμαρχο για τον πιο σοβαρό τομέα –αυτόν της καθαριότητας- τώρα πρωτοτυπεί εκ νέου: Θα ΄χει εντεταλμένο με… διπλή ιδιότητα: Και την καθαριότητα και την… ενημέρωση των πολιτών!», σημειώνουν οι Εντάξει σε ανακοίνωσή τους.

Όπως αναφέρουν, η επιλογή των ίδιων προσώπων για όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις, τους οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: «Ή δεν υπάρχει ικανό στέλεχος μεταξύ των εκλεγμένων της “Πρωτοβουλίας” να αναλάβει την καθαριότητα, ή κανείς δεν θέλει τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία»

«Για τους "Εντάξει" η καθαριότητα της πόλης είναι το "νούμερο 1" μέλημα μιας σωστής διοίκησης. Είναι το κύριο θέμα –μαζί με το κυκλοφοριακό- που επηρεάζει θετικά, ή αρνητικά, την καθημερινότητα των πολιτών. Δυστυχώς, στη Θεσσαλονίκη, η καθημερινότητα έχει αφεθεί στα χέρια του Θεού…», καταληγέι η ανακοίνωση.