Skip to main content

«Εντάξει» κατά διοίκησης: Η Θεσσαλονίκη αξίζει πολλά περισσότερα

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη τονίζει πως «δυο χρόνια μετά τις… παγωμένες αλατιέρες, η κατάσταση δε βελτιώθηκε».

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!» σχολιάζει η δημοτική παράταξη «Εντάξει» του δήμου Θεσσαλονίκης τη σημερινή κατάσταση στους δρόμους της πόλης μετά την επέλαση του χιονιά.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη του δήμου τονίζει πως «δυο χρόνια μετά τις… παγωμένες αλατιέρες, η κατάσταση δε βελτιώθηκε. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!».

Και εξηγεί: «Μπορεί οι βασικές οδικές αρτηρίες να κρατήθηκαν καθαρές, όμως οι δρόμοι στις γειτονιές της  Θεσσαλονίκης ήταν απροσπέλαστοι. Οι εργαζόμενοι από την Τούμπα, τις  Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία, αλλά ακόμη και από τους  δευτερεύοντες δρόμους της Ανάληψης, της Ξηροκρήνης, της Μαρτίου, έκαναν… πατινάζ στα πεζοδρόμια ως τις στάσεις του ΟΑΣΘ. Κι εκεί, άδικα περίμεναν τα λεωφορεία που… δεν περνούσαν».

«Το αποτέλεσμα» αναφέρει η παράταξη «ήταν το ίδιο: Οι εργαζόμενοι πήγαν στις εργασίες τους με τα πόδια, επειδή κάποιοι γνώριζαν πώς να αποϊδιωτικοποιήσουν τον ΟΑΣΘ αλλά φαίνεται ότι δεν γνώριζαν πώς να… φορέσουν αλυσίδες στα λεωφορεία του στόλου του  Οργανισμού».

«Η Θεσσαλονίκη αξίζει πολλά περισσότερα από μία δημοτική διοίκηση που ξεχνά τις γειτονιές της στις δύσκολες στιγμές κι από μια κυβέρνηση που εγκαινιάζει πολύχρωμους μουσαμάδες!» επισημαίνει και καταλήγει: «Ευτυχώς για τους  Θεσσαλονικείς, σε λίγους μήνες πέφτουν τίτλοι τέλους σε ό,τι βιώσαμε τα τελευταία χρόνια…».