Skip to main content

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ.

Σε δύο συσκέψεις, σε Βέροια και Κομοτηνή, θα αποφασίσουν τη Δευτέρα το πρωί οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέτωπο των κινητοποιήσεων.
Σε δύο συσκέψεις, σε Βέροια και Κομοτηνή, θα αποφασίσουν τη Δευτέρα το πρωί οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας για το τι μέλλει γενέσθαι στο μέτωπο των κινητοποιήσεων, που πραγματοποιούν και προτίθενται να κλιμακώσουν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Στο μεταξύ, οι 486 εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ. στη Ροδόπη, τη Δευτέρα πρόκειται να συγκεντρωθούν σε κεντρικό σημείο της Κομοτηνής και κατόπιν συνεννόησης θα καθορίσουν το πρόγραμμα των κινητοποιήσεών τους, που σύμφωνα με το μέλος του σωματείου εργαζομένων της Φάνκο, Γιώργο Τσουγκρανά, θα έχει άμεση ισχύ.

Στο μεταξύ, οι περίπου 500 εργαζόμενοι της εταιρίας σε Πέλλα και Ημαθία θα συγκεντρωθούν την ίδια μέρα το πρωί στη Νομαρχία Βέροιας, όπου θα οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους, που δεν αποκλείεται να αφορούν καταλήψεις ΔΟΥ, αποκλεισμό των ταμείων στα Μάλγαρα ή ακόμα και «κλείσιμο» της Εγνατίας Οδού, στα τούνελ προς την Κοζάνη.