Skip to main content

Ενθουσιασμός και αγωνία για τον υπερτυχερό του Τζόκερ στον Εύοσμο(vid)

Ένα απλό δελτίο με τυχαία επιλογή έξι στηλών χάρισε στον μεγάλο νικητή το υπέρογκο ποσό - Σε... αναμένα κάρβουνα ιδιοκτήτες και κάτοικοι της περιοχής!

Σε ρυθμούς... Τζόκερ κινείται από αργά χθες το βράδυ ο Εύοσμος Θεσσαλονίκης, καθώς και οι ιδιοκτήτες του τυχερού πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην οδό Αριστοτέλους 26, όπου παίχθηκε το δελτίο που κερδίζει, έπειτα από πολλαπλά τζακ ποτ, το ιλιγγιώδες ποσό των 13,8 εκατ. ευρώ.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο ένας εκ των δύο αδελφών που έχουν το πρακτορείο, Παναγιώτης Παπατζιλάκης, ο τυχερός ή η τυχερή δεν έχει κάνει έως σήμερα το πρωί την εμφάνισή του. «Πολλοί ρωτούν για τον τυχερό, αλλά αυτός δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα και να είναι κάποιος δικός μας γνωστός!», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη γειτονιά όπου βρίσκεται το πρακτορείο, υπάρχει διάχυτος ο ενθουσιασμός, αλλά και η αγωνία για το ποιος μπορεί να είναι ο/η -πλέον- εκατομμυριούχος. «Υπάρχουν πολλά πειράγματα μεταξύ μας, "όχι δικό σου είναι", "όχι δικό σου είναι!"», είπε χαριτολογώντας ο κ. Παπατζιλάκης, ενώ τόνισε ότι, λόγω του γεγονότος, από το πρακτορείο περνά συνέχεια κόσμος σήμερα. «Όποιος μπαίνει μέσα, όλοι τον κοιτάζουμε στα χέρια και στα μάτια μήπως αυτός είναι ο τυχερός!», πρόσθεσε.

«Ελπίζουμε να είναι γερός, να άντεξε το χαρμόσυνο γεγονός και να είναι στα πόδια του, όρθιος!», συνέχισε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ενώ είπε ότι οι πληροφορίες ήρθαν αργά το βράδυ μέσω δημοσιογράφου από τηλεοπτικό σταθμό. Τα δύο αδέρφια δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη ότι έγιναν το τυχερό πρακτορείο όταν μάλιστα πριν μόλις 20 ημέρες είχαν γίνει στόχος διαρρηκτών, που άρπαξαν από το ταμείο 400 ευρώ προκαλώντας ζημιές. Μάλιστα, όταν χτύπησε το τηλέφωνο στη 1 το βράδυ για τα χαρμόσυνα νέα, το μυαλό του κ.Παπατζιλάκη πήγε πρώτα στο κακό. 

«Από εκείνη την ώρα και έπειτα δεν έχουμε κοιμηθεί καθόλου, τα τηλέφωνα έχουν σπάσει!», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι το δελτίο που κέρδισε το αστρονομικό ποσό αποτελούνταν από 6 στήλες τυχαίας επιλογής, κοινώς «νούμερα της μηχανής», συνολικής αξίας 3 ευρώ.