Skip to main content

Ενθουσιώδης η υποδοχή Τσίπρα στο Βελλίδειο για την ομιλία του στην 86 ΔΕΘ (φωτο+vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την ομιλία του υπό το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρισταμένων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα - Παρών ο Ζέρβας

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με ενθουσιασμό οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, απόψε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», για την κεντρική ομιλία του στην 86η ΔΕΘ.

Οπαδοί του κόμματος όλων των ηλικιών γέμισαν τον χώρο του Βελλίδειου, η αίθουσα του οποίου ήταν κατάμεστη.

Παρόντα όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης, όπως και σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας, κομματικά στελέχη από τη Βόρεια Ελλάδα και πολλοί νέοι, δείγμα της επιτυχούς κινητοποίησης που έγινε από την κομματική νεολαία. Παρών και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε όπως και στην ομιλία του πρωθυπουργού η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Προγραμματισμού, Αθηνά Αηδονά.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στο Βελλίδειο, στις 20.00, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έπειτα από μια σύντομη βροχόπτωση, που είχε ως αποτέλεσμα η υποδοχή του να γίνει αντί στα σκαλιά, στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου όπου μαζεύτηκε ο κόσμος. Τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας.

Με καθυστέρηση περίπου τριών τετάρτων της ώρας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβηκε στο βήμα και άρχισε την ομιλία του υπό το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρισταμένων που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.