Skip to main content

Εντείνεται η αστυνόμευση στο Καπάνι με την παρέμβαση εισαγγελέα

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας διαβεβαίωσε τους επαγγελματίες και τον εκπρόσωπο τους ότι το ζήτημα θα λυθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σήμερα ο 42χρονος κρεοπώλης και ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολόπουλος, μετά το περιστατικό της βίαιης επίθεσης στον επαγγελματία του Καπανίου από Πακιστανούς λαθρεμπόρους τσιγάρων το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ).

Ο συνήγορος του 42χρονου κρεοπώλη και υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Κυριζίδης ενημέρωσε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί περιμετρικά και μέσα στην αγορά Βλάλη της Θεσσαλονίκης.

«Ζητήσαμε ενίσχυση της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένο σημείο. Δεν γίνεται νόμιμοι επαγγελματίες να φοβούνται να πάνε στα καταστήματα τους», αναφέρει ο κ. Κυριζίδης στη Voria.gr.
 
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας διαβεβαίωσε τους επαγγελματίες και τον εκπρόσωπο τους ότι το ζήτημα με την κατάσταση στον Καπάνι θα λυθεί την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς θα υπάρξει επικοινωνία με τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, ώστε να καθιερωθεί φύλαξη της αγοράς από αστυνομικές δυνάμεις και ιδιαίτερα με πεζές περιπολίες.

Όσο για την υπόθεση της επίθεσης της Παρασκευής, οι τρεις συλληφθέντες Πακιστανοί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης προκειμένου να δικαστούν για την επίθεση στον 42χρονο.