Skip to main content

Εντυπωσιακό βίντεο από τη μεταμόρφωση της Στοάς Μοδιάνο σε σύγχρονη Αγορά Τροφίμων

Το βίντεο καταγράφει σε ένα λεπτό τα σημαντικά βήματα που έγιναν κατά τη διάρκεια των εργασιών για τη δημιουργία της νέας Αγοράς Μοδιάνο.

Η μεταμόρφωση της εμβληματικής Αγοράς Μοδιάνο που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της πλήρως ανανεωμένη τον Μάιο του 2022 αποτυπώνεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Philoxenia.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού διακρίνονται τα σημαντικά βήματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια των εργασιών προκειμένου η Στοά Μοδιάνο να παραδοθεί στους Θεσσαλονικείς από τον όμιλο Φάις, κυριολεκτικά μεταμορφωμένη, σε μία σύγχρονη αγορά τροφίμων. Η θρυλική αγορά-τοπόσηπο της πόλης προσελκύει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφερον από επιχειρήσεις που θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους καταναλωτές, Θεσσαλονικείς αλλά και επισκέπτες.

«Το γεγονός η νέα αγορά Μοδιάνο θα λειτουργήσει σύντομα σημαίνει πολλά για την προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε η Θεσσαλονίκη να έχει επαφή με την παράδοση της, την παλιά της αίγλη και να κάνει το ραντεβού της με το μέλλον», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Είναι κοινή προσπάθεια που γίνεται ούτως ώστε η Θεσσαλονίκη να είναι ένας τουριστικός προορισμός, το κέντρο της πόλης να είναι και πάλι ελκυστικό. Χαίρομαι που για αυτήν την προσπάθεια συμβάλλαμε κι εμείς ούτως ώστε η Θεσσαλονίκη να αναγνωριστεί ως γαστρονομικός προορισμός της UNESCO», σημείωσε.