Skip to main content

Εντυπωσίασε η Αραμπατζής ΑΒΕΕ στην Κολωνία-Εξαγωγές σε 42 χώρες

Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίστηκε και φέτος, με την εταιρεία να διαθέτει 600 εργαζόμενους σε τρία εργοστάσια και 26 γραμμές παραγωγής

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία της Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ στην 100η Anuga στην Κολωνία, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εταιρεία που δραστηριοποίεται σε παραδοσιακά προϊόντα ζύμης κατά τη διάρκεια της έκθεσης κλείστηκαν αρκετές συμφωνίες, ενισχύοντας περισσότερο την ανάπτυξη των εξαγωγών τόσο σε νέες χώρες αλλά και σε συμφωνίες με νέους πελάτες, σε χώρες που ήδη εξάγονται τα προϊόντα της εταιρείας.

Οι επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον για όλα τα προϊόντα, ενώ οι ήδη πελάτες επικεντρώθηκαν στους νέους κωδικούς.

Φέτος η παρουσία της Μ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, ήταν ανανεωμένη συμμετέχοντας με ένα νέο σχεδιαστικά αλλά και λειτουργικά stand που υποδέχτηκε με χαρακτηριστική «ελληνική φιλοξενία» όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίστηκε και φέτος, με την εταιρεία να διαθέτει 600 εργαζόμενους σε τρία εργοστάσια στην Ελλάδα, με 26 γραμμές παραγωγής, παράγοντας 700 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία εξάγονται σε 42 χώρες σε όλον τον κόσμο.