Skip to main content

Έντονα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται από το βράδυ της Πέμπτης έως και το πρωί της Παρασκευής ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς.

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην Κεντρική Μακεδονία από σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με το meteo.gr βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα βόρεια και δυτικά τμήματα της περιφέρειας, οι οποίες κατά της νύχτας της Πέμπτης προς Παρασκευή θα ενισχυθούν και θα επεκταθούν στο σύνολο αυτής. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από τα βορειοτέρα προς τα νοτιότερα τμήματα της περιφέρειας αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μεγάλη πτώση, όπως φαίνεται και στους σχετικούς χάρτες, όπου παρουσιάζεται η μέγιστη αναμενόμενη θερμοκρασία το μεσημέρι της Πέμπτης 03/10 (αριστερά) και της Παρασκευής 04/01 (δεξιά).

Ιδιαίτερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης, τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται από το βράδυ της Πέμπτης 03/10 έως και το πρωί της Παρασκευής 04/10 ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 27 βαθμούς το μεσημέρι της Πέμπτης 03/10 και μόλις τους 19 βαθμούς το μεσημέρι της Παρασκευής 04/10.