Skip to main content

Έντονο επεισόδιο μεταξύ Κεγκέρογλου - Φάμελλου στη Βουλή

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του βουλευτή του ΠAΣOK και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Φραστικό επεισόδιο με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του βουλευτή του ΠAΣOK Βασίλη Κεγκέρογλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου.

Χωρίς να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς είχε ειπωθεί ανάμεσά τους, ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να καταγγείλει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον πλησίασε και τον απείλησε ότι «μόλις βγούμε θα μου δείξει».

«Απειλές στην αίθουσα αυτή από βουλευτές είναι αδιανόητες» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Φάμελλο «κυβερνητικό υποτελή βουλευτή που σε ό,τι λέει η κυβέρνηση λέει 'ναι' άσχετα αν αυτό γίνεται ακόμα και με παραβίαση του Κανονισμού.»

Η αντίδραση του κ. Φάμελλου ήταν άμεση και παίρνοντας τον λόγο κατήγγειλε τον κ. Κεγκέρογλου  ότι «με προσβλητικό τρόπο την ώρα της τοποθέτησής μου με αποκάλεσε 'γλύφτη'» και ότι ο ίδιος πλησίασε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για να ζητήσει εξηγήσεις:

«Του είπα θα βγούμε έξω να μου εξηγήσει» είπε ο κ. Φάμελλος δηλώνοντας ότι θα προσφύγει εναντίον του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ενώ είπε για αυτόν ότι «δεν τιμά τον ρόλο του βουλευτή».

Παρά τις φωνές και τις αντιδράσεις του κ. Κεγκέρογλου ο προεδρεύων Δ. Κρεμαστινός έκλεισε εκεί το θέμα για να μην δοθεί περαιτέρω έκταση, όπως μεταδίδει το in.gr.