Skip to main content

Εντοπίστηκαν πάνω από 192 κιλά χασίς σε Θεσπρωτία-Αιτωλοακαρνανία

Με τις σε βάρος τους δικογραφίες, για εσαγωγή στη χώρα, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους εισαγγελείς.

Περισσότερα από 192 κιλά χασίς κατασχέθηκαν από την αστυνομία, σε δύο επιχειρήσεις της σε Θεσπρωτία και Αιτωλοακαρνανία.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες βράδυ στη Νεράιδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εντόπισαν και συνέλαβαν 47χρονο και 46χρονη (Έλληνες) να μεταφέρουν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 99 δέματα με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους 106 κιλών και 740 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες αργά το βράδυ στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ακινητοποίησαν δύο αλλοδαπούς, 21χρονο και 20χρονη, που επίσης επιχειρούσαν να διακινήσουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο 85 δέματα με ακατέργαστο χασίς, βάρους 85 κιλών και 915- γραμμαρίων, που βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών.

Με τις σε βάρος τους δικογραφίες, κατά περίπτωση για εσαγωγή στη χώρα, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς.