Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ 17ΧΡΟΝΗ - ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ

Για την εξαφάνιση της ανήλικης είχε εκδόσει ανακοίνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες των αρχών

Λύθηκε το μυστήριο με τη 17χρονη, που είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουνίου του 2021 από την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πίσω από την εξαφάνισή της, κρυβόταν κύκλωμα σωματεμπορίας, ενώ για την εξαφάνιση της ανήλικης είχε εκδώσει ανακοίνωση το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πληροφορίες θέλουν το κορίτσι να εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε τη 17χρονη.

Τι ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνισή της

Την Πέμπτη 03/6/2021, και ώρα 22:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου, η 17χρονη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ενημερώθηκε στις 04/6/2021 για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές φυγές σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19» αναφέρει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ