Skip to main content

Εντοπίστηκε στη Γερμανία ο 50χρονος που βίαζε την ανηψιά του στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη, από το 2013 έως το 2019 ο 50χρονος θείος της τη βίαζε.

Τα ίχνη του 50χρονου που βίαζε την ανηψιά του από την ηλικία των εννέα ετών έως τα δεκαπέντε της εντόπισαν σε πόλη της Γερμανίας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία και όταν εντοπίστηκε αφού προσήλθε ενώπιον του αρμόδιου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης, εκτελέστηκε σχετικό ένταλμα προσωρινής κράτησής του και μεταφέρθηκε σε γενικό κατάστημα κράτησης όπου παραμένει.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη, από το 2013 έως το 2019, στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη ο 50χρονος σήμερα θείος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Η κοπέλα, πριν από ένα με ενάμιση χρόνο, μετακόμισε στο εξωτερικό, όπου εκεί μίλησε σε συγγενικό της πρόσωπο για όλα όσα έζησε.

Έγινε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης και την υπόθεση άμεσα ανέλαβαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεωρούν ότι είναι μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει.