Skip to main content

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποψήφια με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ενημερώθηκε ότι είναι οριστικά στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών κεντρικά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Άρχισαν τα τηλεφωνήματα στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, που πρόκειται να είναι τελικά στη λίστα της Α' και της Β' Θεσσαλονίκης. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, όπως ήταν αναμενόμενο είναι εντός ψηφοδελτίου και δέχτηκε το τηλεφώνημα από το κόμμα για να ενημερωθεί και να ετοιμαστεί για τη μεγάλη μάχη της 7ης Ιουλίου.

Η κ. Λατινοπούλου ανήκει στο «νέο αίμα», στη nouvelle vague του ψηφοδελτίου της Α' Θεσσαλονίκης. Δικηγόρος και πανελλήνια πρωταθλήτρια στο τένις, που έκανε αίσθηση με την καμπάνια της για τα μακεδονικά προϊόντα, όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι μόλις 28 ετών και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις φετινές βουλευτικές εκλογές.

Η κ. Λατινοπούλου δεν είναι η μόνη καινούργια είσοδος στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης. Είναι όμως από τις πρώτες που ενημερώθηκαν να καταθέσουν τα έγγραφά τους και τα στοιχεία τους στο κόμμα, προκειμένου να ετοιμαστεί η λίστα.