Skip to main content

EOK: Υποψήφιος με τον συνδυασμό Λιόλιου ο Νίκος Ζεϊμπέκης

Ο ο νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λιόλιου

Υποψήφιος για μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λιόλιου θα είναι ο Νίκος Ζεϊμπέκης. Πρώην παίκτης, αλλά και παράγοντας εν συνεχεία στον Άρη, ο νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως αισθάνεται χρέος του «να βοηθήσω κι εγώ στην αλλαγή σελίδας για το άθλημα που με αγκάλιασε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου».

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας εξήγησε: «Με τον κύριο Λιόλιο μας συνδέει μια κοινή αντίληψη για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί μια σύγχρονη ομοσπονδία και ένα κοινό όραμα για το που θέλουμε να βρισκόμαστε ως ελληνικό μπάσκετ την επόμενη δεκαετία».

Στο τέλος, ο Νίκος Ζεϊμπέκης δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη ενωμένη, μπορεί  και πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη ημέρα του αγαπημένου μας αθλήματος. Εδώ γεννήθηκε το ελληνικό μπάσκετ, εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα κι από εδώ ξεκίνησε για να κατακτήσει στη συνέχεια την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Νίκου Ζεϊμπέκη ενόψει της υποψηφιότητάς του στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ:

«Μετά από 4 δεκαετίες στα γήπεδα του μπάσκετ, νιώθω πως είναι χρέος μου να βοηθήσω κι εγώ στην αλλαγή σελίδας για το άθλημα που με αγκάλιασε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου.

Με τον κύριο Λιόλιο μας συνδέει μια κοινή αντίληψη για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί μια σύγχρονη ομοσπονδία και ένα κοινό όραμα για το που θέλουμε να βρισκόμαστε ως ελληνικό μπάσκετ την επόμενη δεκαετία.

Συντάσσομαι κι εγώ λοιπόν στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου, δηλώνοντας επισήμως την υποψηφιότητά μου για το Δ.Σ. της ΕΟΚ, έχοντας έναν και μόνο στόχο, να παραδώσουμε ένα καλύτερο μπάσκετ στα παιδιά μας.

Παράλληλα, χαίρομαι ακόμη περισσότερο που βρίσκω συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, ανθρώπους που εκτιμώ βαθύτατα, όπως ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Λάμπρος Τάκης.

Η Θεσσαλονίκη ενωμένη, μπορεί  και πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη ημέρα του αγαπημένου μας αθλήματος.

Εδώ γεννήθηκε το ελληνικό μπάσκετ, εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα κι από εδώ ξεκίνησε για να κατακτήσει στη συνέχεια την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για τον κοινό στόχο, το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ζεϊμπέκης».

Στη σχετική ανακοίνωση του «συνδυασμού» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο για τις εκλογές της ΕΟΚ αναφέρεται:

«Ένας ακόμη μπασκετάνθρωπος της Θεσσαλονίκης, συντάσσεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και της υποψηφιότητάς του στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο λόγος για τον Νίκο Ζεϊμπέκη, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας στον Δήμο Θεσσαλονίκης & Πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας, με μακρά πορεία στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον οποίο υπηρέτησε τόσο από το πόστο του παίκτη όσο και αυτό του παράγοντα».