Skip to main content

ΕΟΚ: Ισοψήφισαν για την προσωρινή διοίκηση Βασιλακόπουλος και Χριστοδούλου

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΟΚ ισοψήφισε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα - Λόγω της ισοψηφίας δεν κατέστη εφικτό να συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση

Με τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (6/4), η πρώτη συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, όπως αυτή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος ισοψήφισε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Φάνη Χριστοδούλου, με 8 ψήφους έκαστος, για την προεδρία της προσωρινής διοίκησης, η οποία και είναι υπεύθυνη να διενεργήσει αρχαιρεσίες. Λόγω της ισοψηφίας δεν κατέστη εφικτό να συγκροτηθεί σε σώμα η προσωρινή διοίκηση.

Τον Φάνη Χριστοδούλου πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ ο υποψήφιος για την προεδρία Παναγιώτης Φασούλας. Ο Φάνης Χριστοδούλου υπήρξε πρόταση του συνυποψήφιου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Υπήρξαν αρκετά «λευκά», ενώ ο Σάββας Λόρτος απουσίαζε καθώς ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (5/4) ο εμβολιασμός του για κορωνοϊό.

Νωρίτερα σήμερα (5/4), λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, την παραίτησή του είχε υποβάλλει ο Νίκος Φιλίππου. Όμως, ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, που μπαίνει στο ΔΣ ως επιλαχών μετά την παραίτηση Φιλίππου, αναζητείται. Η δική του ψήφος θα έκρινε ποιος θα είναι ο προσωρινός πρόεδρος μετά την ισοψηφία Βασιλακόπουλου-Χριστοδούλου. Αν δεν δεχτεί ο Καλαϊτζάκης να μπει στο Δ.Σ. και να ψηφίσει, τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Ρόζης.

Η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη (6/4).