Skip to main content

ΕΟΚ: Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς μέχρι 22 Μαρτίου

Η διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων από 9 Μαρτίου έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου

Την Υπουργική Απόφαση περί διεξαγωγής όλων των μπασκετικών αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και τις 22 Μαρτίου επιβεβαιώνει η ΕΟΚ, με σημερινή ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΟΚ:

«Σύμφωνα με την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 15954 (ΦΕΚ 726 Β’/8-3-2020) Υπουργική απόφαση, η διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων από 09/03 έως και την Κυριακή 22/03/2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

1-21 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι προπονητές, ο ιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και Πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. της κάθε ομάδας, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.
2-Οι Διαιτητές, η Γραμματεία, ο Κομισάριος, ο Ιατρός αγώνα, ο Παρατηρητής αγώνα εφόσον ορισθεί.
3-Τα δύο (2) άτομα της Στατιστικής Υπηρεσίας για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.
4-Μέλη Δ.Σ. ΕΟΚ, των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της ΕΟΚ.
5-Επιπλέον εφόσον υπάρχει ζωντανή μετάδοση ή βιντεοσκόπηση από ένα άτομο στην κάθε περίπτωση με σχετική άδεια από την ΕΟΚ».