Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΕΟΡΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

Εντείνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του άνδρα που έπεσε στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα τα ξημερώματα της Δευτέρας και έκτοτε αγνοείται.

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για την ανεύρεση του 40χρονου στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα, ενώ με το πρώτο φώς της ημέρας οι δύτες από την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν και πάλι το έργο τους, που ενισχύεται με μία σωστική λέμβο και ενσωματωμένο σε αυτήν έναν σύγχρονο μηχανισμό που απεικονίζει φωτογραφικά τα σημεία που διαπλέει.

Ήταν λίγο μετά μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ο 40χρονος μαζί με θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας επιβιβάστηκαν σε μία βάρκα προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελίες για παράνομη αλιεία. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, η βάρκα ανετράπη και οι δύο επιβαίνοντες έπεσαν στο νερό με τον θηροφύλακα, ο οποίος κρατήθηκε από το πλεούμενο, να καταφέρνει, δύο ώρες αργότερα να βγει, για να μεταφερθεί, με υποθερμία στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και συγχρόνως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις έρευνες συνδράμει το τμήμα αυτοδυτών Καστοριάς, με δύο δύτες, ενώ, στον χώρο της τεχνητής λίμνης, παραμένουν ψαράδες, πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και τέσσερις λέμβους.

Ο θηροφύλακας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή

Πηγή: ertnews.gr

φωτογραφία: ΕΤΑΚ Καστοριάς
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ