Skip to main content

Wyndham Grand Athens: Φαντασμαγορικές γιορτές στην καρδιά της Αθήνας

Πακέτα διαμονής με extra comforts και γευστικά εορταστικά μενού τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από το Wyndham Grand Athens στην καρδιά της Αθήνας

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, την πιο φαντασμαγορική γιορτή του χρόνου στην Αθήνα, έχει ξεκινήσει. Φέτος, όλα δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θα είναι πιο λαμπερά και φωτεινά από ποτέ κατατάσσοντας την Αθήνα στους κορυφαίους εορταστικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Εξάλλου, η εντυπωσιακή θέα της Ακρόπολης υπό το εκθαμβωτικό φως των πυροτεχνημάτων της Πρωτοχρονιάς και της χριστουγεννιάτικης Αθήνας είναι κατά γενική ομολογία μία κορυφαία εμπειρία. Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην καρδιά της Αθήνας σε μία στολισμένη Πλατεία Καραϊσκάκη σας προσφέρει την ευκαιρία να τη ζήσετε μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς και προσιτής πολυτέλειας.

Με δύο ξεχωριστά εορταστικά πακέτα για διαμονή στα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του και extra... comforts το Wyndham Grand Athens σας υπόσχεται αξέχαστα Χριστούγεννα και μία υπέροχη Πρωτοχρονιά, γευστικά εορταστικά μενού και ξεχωριστές εορταστικές εκδηλώσεις πάντα με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη.

Διανυκτέρευση, πλήρες αμερικανικό πρωινό, δείπνο, εκπτώσεις σε υπηρεσίες του ξενοδοχείου και όχι μόνο καθώς και δώρα για τους μικρούς επισκέπτες είναι μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλλάσσει το Wyndham Grand Athens στο Χριστουγεννιάτικο πακέτο, που ξεκινάει από τα 200 ευρώ και στο Πρωτοχρονιάτικο πακέτο από 260 ευρώ.

 

Επιπλέον, το ξενοδοχείο προτείνει γευστικά μενού για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα, για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων το Wyndham Grand Athens προτείνει ένα γευστικό εορταστικό μενού 4 πιάτων, στο Above Roof Top Bar Restaurant σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα με θέα την πόλη και την Ακρόπολη. Τιμή 50 ευρώ το άτομο. Δείτε το μενού εδώ

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Gala Dinner και Party «Above The City» στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens θα σας μείνει αξέχαστο. Με θέα τα πολύχρωμα βεγγαλικά της πόλης πάνω από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, απολαύστε ένα μενού έξι πιάτων εμπνευσμένο από τον Chef Παναγιώτη Χριστόπουλο. Μετά την αλλαγή της νέας χρονιάς διασκεδάστε μέχρι το πρωί με ένα χορευτικό μουσικό πρόγραμμα από τον resident Dj. Τιμή 180 ευρώ το άτομο.

Επιπλέον, για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορείτε να επιλέξετε διασκέδαση με ζωντανή μουσική και τον πιο πλούσιο εορταστικό μπουφέ της πόλης στο πολυτελές ballroom του ξενοδοχείου. Τιμή 90 ευρώ το άτομο.

Και φυσικά ξεκινήστε με τον καλύτερο και πιο γευστικό τρόπο τη νέα χρονιά με ένα χαλαρωτικό, λαχταριστό και πλούσιο πρωινό στον μπουφέ στο αίθριο εστιατόριο του Wyndham Grand Athens. Τιμή 35 το άτομο.



Το εορταστικό πακέτο διαμονής Wyndham Grand Athens περιλαμβάνει:

 ·         1 διανυκτέρευση σε Standard δωμάτιο για 2 ενήλικες

 ·         Πλήρες αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ στο Above Roof Top με θέα Ακρόπολη

 ·         Δείπνο με set menu 4 πιάτων στο Above Roof Top Bar Restaurant παραμονή ή ανήμερα των Χριστουγέννων ή εναλλακτικά Δείπνο στο New Year’s Eve Gala Buffet την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Zeus Ballroom. (ισχύει για 2 ενήλικες, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά)

 ·         30% Έκπτωση στο AEGEO SPA του ξενοδοχείου

 ·         20% Έκπτωση στις παραστάσεις του CHRISTMAS THEATRE (βάσει διαθεσιμότητας, απαιτείται προκράτηση και προπληρωμή των εισιτηρίων)

 ·         Έως και 20% επιπλέον έκπτωση στις ήδη μειωμένες τιμές outlet του MCARTHURGLEN DESIGNER OUTLET ATHENS

 ·         Δώρο έκπληξη στο δωμάτιο για τα παιδιά έως 12 ετών

 ·         LATE CHECK-OUT στις 16:00 (βάσει διαθεσιμότητας)

Η παραπάνω προσφορά ισχύει ανά ημέρα, ανά δωμάτιο, βάσει διαθεσιμότητας και περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους. Ισχύουν ειδικές τιμές για 2 διανυκτερεύσεις και πάνω. Τα ποτά δεν περιλαμβάνονται στις τιμές των εορταστικών μενού και μπουφέ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 216 8009900,

«Managed by Zeus International»

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.wyndhamgrandathens.com