Skip to main content

Έως τις 28 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για το χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία 2 μηνών για εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης.

Προχθές δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για την τριακονταετή παραχώρηση του χιονοδρομικού κέντρου Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Τον διαγωνισμό προκήρυξε ο δήμος Νάουσας και η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή προτάσεων από τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους είναι η 28η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδος, Ηρακλή Λεφούση, οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία δύο μηνών για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ενώ μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων.

Η εταιρεία "ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ" επιλέχθηκε ήδη ως ο προσωρινός ανάδοχος, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του χιονοδρομικού για τη χειμερινή περίοδο, έως και τις 30 Απριλίου 2018.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο 3- 5 Πηγαδιών βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον Ημαθίας, σε υψόμετρο από 1.430 έως 2.005 μέτρα και απέχει 17 χλμ. από την πόλη της Νάουσας. Υπάρχουν συνολικά πέντε πίστες, ενώ το σύστημα τεχνητής χιόνωσης εξασφαλίζει άριστη ποιότητα χιονιού κατά τη διάρκεια όλης της χειμερινής περιόδου.