Skip to main content

ΕΟΤ: Ελληνική πρωτιά στα βραβεία Grand Travel Awards 2022 Σκανδιναβίας

Η βράβευση της Ελλάδας ανακοινώθηκε από την κριτική επιτροπή των βραβείων στον προϊστάμενο του γραφείου του ΕΟΤ Σκανδιναβίας

Τιμητική διάκριση απέσπασε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σκανδιναβίας για τις δραστηριότητες της στη Νορβηγία, κατά τη διάρκεια του 2021.

Την πρωτιά της Ελλάδας παρουσίασε σε αφιέρωμα του για τα βραβεία της χρονιάς το επαγγελματικό περιοδικό/ιστοσελίδα Travel News, τονίζοντας: «Την περίοδο που οι περισσότερες δραστηριότητες σταματούσαν, το Ελληνικό Γραφείο Τουρισμού επιτάχυνε δυναμικά».

Η βράβευση της Ελλάδας ανακοινώθηκε από την κριτική επιτροπή των βραβείων στον προϊστάμενο του γραφείου του ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Παύλο Μούρμα, καθώς στην Νορβηγία η ετήσια εκδήλωση απονομής των βραβείων Grand Travel Awards ακυρώθηκε για τα έτη 2021 και 2022. Αντίθετα η ίδια εκδήλωση για το 2022 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Σουηδία στις 26 Απριλίου, όπου το ελληνικό βραβείο θα παραδοθεί ιδιοχείρως από τον CEO Travel News, Ντέιβιντ Κουρτζ.

Η ψηφιακή μορφή του περιοδικού "Travel News" περιλαμβάνει εκτενή αναφορά στις βραβεύσεις (δείτε ψηφιακά ολόκληρο το περιοδικό στον σύνδεσμο: https://travelnews.no/tndigital/TN0222/index.html. Η ελληνική διάκριση παρουσιάζεται στη σελίδα 29 με σχετική δήλωση του προϊσταμένου, Παύλου Μούρμα, σύμφωνα με την οποία:

«Η Ελλάδα είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς για τους Σκανδιναβούς και είμαστε υπερήφανοι που πετύχαμε να χειριστούμε αποτελεσματικά την υγειονομική κρίση. Ασχέτως με τα μέτρα, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ανθρώπων για «έμπνευση», με την δημοσιοποίηση νέων ταξιδιωτικών ιστοριών μέσω των διαφημιστικών μας εκστρατειών «GreecefromHome» το 2020, «AllyouwantisGreece» και «Greecedoeshaveawinter» το 2021.

Έχω εκπλαγεί ευχάριστα από την απόφαση της κριτικής Επιτροπής να απονείμει το Grand Travel Award 2022 για το «BestForeignTouristOffice», στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού-Σκανδιναβίας & Βαλτικών Χωρών.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των επισκεπτών μας για έμπνευση, ακριβείς πληροφορίες και νέες εμπειρίες».