Skip to main content

Επαφές Παντελή-Ντομπρασίνοβιτς

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Ανδρέα Παντελή και η περίπτωσή του φαντάζει ιδανική για τον Ηρακλή, εφόσον ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δώσει τη συγκατάθεσή του.
Μετά τη λύση της συνεργασίας του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς με την Καβάλα, ο έμπειρος παίκτης έχει επαφές με τον Ανδρέα Παντελή και ίσως αποτελέσει  μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Σέρβος μέσος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Παντελή από την κοινή τους θητεία στην Ανόρθωση. Ωστόσο, ο Ντομπρασίνοβιτς τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμιά κίνηση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως παραδέχθηκε ότι μιλά συχνά με τον Παντελή.

«Πράγματι, μιλάω καθημερινά με τον Ανδρέα Παντελή, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής έχει προπονητή και ο Παντελή σέβεται πάντα την άποψη οποιουδήποτε κάθεται στον πάγκο της ομάδας του. Θεωρώ πως θα πετύχει στον Ηρακλή, αλλά χρειάζεται υπομονή. Το ταβάνι του είναι αυτό που κατάφερε με την Ανόρθωση. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια ελληνική ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο πρώην άσος της Καβάλας.