Skip to main content

Θεσσαλονίκη - ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Καταδικάστηκε ο 54χρονος με την καραμπίνα

Ο 54χρονος συνελήφθη μετά τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για παράβαση νόμου περί όπλων-Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον 54χρονο που συνελήφθη μετά τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας στο σπίτι του μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών με όπλα από τον γιο του την ημέρα που κλιμακωνόταν η ένταση. Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ο ανήλικος γιος του που παραπέμφθηκε σε αρμόδιο δικαστήριο.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο περίστροφα αερίου με έξι φυσίγγια, ένα μαχαίρι, ένας σουγιάς, μία θήκη όπλου, ένα κοντάρι και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Παράλληλα, βρέθηκε και μια καραμπίνα του 54χρονου για την οποία δεν είχε απαιτούμενη άδεια.

Ο 54χρονος κάθισε την Τρίτη στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Ερωτώμενος για τις φωτογραφίες που ανέβασε ο γιος του και φέρεται να συνδύασε με τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ υποστήριξε πως επρόκειτο για ένα αστείο και ότι είναι ενάντια σε όλα αυτά.