Skip to main content

Επανακαταθέτει τη μήνυση κατά Καμμένου η Μπακογιάννη

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε σε tweet της ότι αυτή τη φορά ο κ. Καμμένος δεν μπορεί να κρυφτεί «πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Μήνυση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε ότι θα επανακαταθέσει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η κ. Μπακογιάννη είχε καταθέσει μήνυση για «ένα άθλιο tweet του κ. Καμμένου που έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου. Η Δικαιοσύνη έστειλε χαρτί στη Βουλή για να αρθεί η ασυλία του» είχε αναφέρει τότε η ίδια προσθέτοντας ότι ο κ. Καμμένος επέλεξε «να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ασυλία».

«Ήξερα πάντα ότι ο κ. Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» είχε σχολιάσει. «Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει».