Skip to main content

Επανάληψη του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, έγινε δεκτή η ένσταση των ασπρόμαυρων (vid)

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν ξανά στο παρκέ καθώς ο αθλητικός δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την ένσταση που κατέθεσαν οι ασπρόμαυροι.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική της Basket League, θα επαναληφθεί από την αρχή, αφού η ένσταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ έγινε εν μέρει δεκτή.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν ξανά στο παρκέ καθώς ο αθλητικός δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την ένσταση που κατέθεσαν οι ασπρόμαυροι και αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα (που είχε βρει νικήτρια την ΑΕΚ με 85-84) από την αρχή.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει ένσταση για τη φάση του τρίποντου που σημείωσε ο Λοβ (ζήτησε φάουλ από τον Νίκο Ζήση), αλλά και για το γεγονός ότι οι διαιτητές αρνήθηκαν να δούνε το instant replay στην τελευταία φάση, προκειμένου να αποφασίσουν τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του ο Δικέφαλος του Βορρά.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Δέχεται εν μέρει την ένσταση της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ).Διατάσσει την ολική επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) - ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 16-02-2020».

Η φάση που κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟΚ: