Skip to main content

Επανάληψη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζητεί ο Ηρακλής-Απειλεί με αποχώρηση

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το άθλιο, γελοίο και αναξιοπρεπές πρωτάθλημα, προειδοποιεί το ΤΑΑ Ηρακλής

Την επανάληψη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Volley League που διακόπηκε μετά τη λήξη του 3ου σετ (1-2) στο κλειστό της Μίκρας ζητεί με επίσημη ανακοίνωσή του ο Ηρακλής.

Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» δεν διστάζουν να θέσουν και τελεσίγραφο για τη λήψη σχετικής απόφασης μέχρι την Τετάρτη, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, όπως χαρακτηριστικά προειδοποιούν

«Ζητάμε, λοιπόν, έως την Τετάρτη 18/12/19 η επιτροπή πρωταθλήματος να ορίσει την επανάληψη του αγώνα με διαιτησία 50 – 50. Σε διαφορετική περίπτωση σας δηλώνουμε πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το άθλιο, γελοίο και αναξιοπρεπές πρωτάθλημα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής.

Το πλήρες κείμενο:

«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας ανίκανης και άθλιας διαιτησίας η οποία σαν να ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία οδήγησε με τις αποφάσεις της στην οριστική διακοπή του αγώνα.

Αλήθεια κύριοι της ΚΕΔ με ποιο κριτήριο επιλέξατε ως Α’ διαιτητή τον κ. Μυλωνάκη ο οποίος ποτέ δεν διαιτήτευσε στο γήπεδο της Μίκρας, είναι παντελώς άσχετος με τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου ντέρμπι και ο οποίος επιλεκτικά και επιδεικτικά καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αγνοούσε τις προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και του γενικού αρχηγού του κ. Αχιλλέα Τζήκα προς τον κόσμο του Ηρακλή με αποκορύφωμα τις κατ’ επανάληψη μούντζες και άσεμνες χειρονομίες προς τους φιλάθλους του Ηρακλή.

Εις επίρρωσιν όλων των παραπάνω υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Ο εν λόγω διαιτητής ζήτησε την εκκένωση της κερκίδας στην οποία βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ την ίδια στιγμή ο παίκτης του ΠΑΟΚ κ. Τακουρίδης απωθούσε βιαίως τον Β’ διαιτητή του αγώνα κ. Γεωργιάδη που επιχειρούσε να τον συνετίσει ώστε να σταματήσει τις άσεμνες χειρονομίες προς τους φιλάθλους του Ηρακλή και γι’ αυτό το γεγονός υπάρχει βίντεο που το επαληθεύει.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής αρνήθηκε την εκκένωση της εξέδρας λέγοντας στον κ. Μυλωνάκη πως εδώ και 20 χρόνια το συγκεκριμένο πέταλο δεν έχει αδειάσει και δεν πρόκειται να αδειάσει ποτέ.

Κατόπιν τούτου ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα ανακηρύσσοντας κατά αυτόν τον τρόπο νικητή τον ΠΑΟΚ στα «Χαρτιά». Ο Ηρακλής κύριοι έχει μάθει να κερδίζει τα παιχνίδια ΜΕΣΑ στους αγωνιστικούς χώρους και ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. Πράγμα που το έχει αποδείξει και το αποδεικνύει.

Απορούμε με την επιλεκτική ευαισθησία της διαιτησίας η οποία στον περσινό αγώνα ΠΑΟΚ – Ηρακλή ενώ υπήρξε ρατσιστική επίθεση εις βάρος του παίκτη μας κ. Μπάιρον Φέργκιουσον και εκατοντάδες φτυσίματα και λεκτικοί προπηλακισμοί δεν διεκόπη το παιχνίδι.

Αλήθεια στο περσινό παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ηρακλής όταν από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού άναψαν (6) καπνογόνα και υπήρξε 35 λεπτή διακοπή του αγώνα δεν ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου;

Αλήθεια γιατί στο σημερινό αγώνα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού που συνέβησαν αίσχη δεν ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου;

Επομένως κύριοι θα μας επιτρέψετε να θεωρήσουμε πως λειτουργείτε με δύο μέτρα και δύο σταθμά κατά το δοκούν.

Ζητάμε, λοιπόν, έως την Τετάρτη 18/12/19 η επιτροπή πρωταθλήματος να ορίσει την επανάληψη του αγώνα με διαιτησία 50 – 50. Σε διαφορετική περίπτωση σας δηλώνουμε πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το άθλιο, γελοίο και αναξιοπρεπές πρωτάθλημα.

ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

111 χρόνια Αξιοπρέπειας, Ιστορίας και Αγώνων Εκτός Κατεστημένων

Το ΔΣ

ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»