Skip to main content

Επαναλειτουργεί από αύριο το κτήριο του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας

Από αύριο επανέρχεται η κανονικότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας. Κανένα πρόβλημα στο κτήριο ως προς τη στατικότητά του

Θα επαναλειτουργήσει από αύριο το πρωί το κτήριο του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας μετά από προσπάθειες της διοίκησης του δήμου η οποία είχε θέσει ως προτεραιότητά της την αξιολόγηση της στατικότητας του κτηρίου επαναλειτουργεί.

Μετά από τους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι το κτήριο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ως προς τη στατικότητά του. Επομένως, οι μαθητές επιστρέφουν στον πρωινό κύκλο μαθημάτων τους και επανέρχεται η κανονικότητα στη σχολική τους καθημερινότητα.

Παράλληλα ο δήμος ξεκινά επισκευαστικές εργασίες στο ισόγειο του διδακτηρίου και θα λυθεί πλήρως και οριστικά το πρόβλημα στο ΕΠΑΛ Κασσάνδρας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι μαθητές έως τη λήξη των επισκευαστικών εργασιών στο ισόγειο θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους στον πρώτο όροφο.

«Μετά από έντονη προσπάθεια και ενδιαφέρον για τα παιδιά,εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς τους,επιλύσαμε ένα έντονο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια τη μαθητική κοινότητα η ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών είναι βασικό μας μέλημα με  επιμονή,θέληση και δουλειά θα λύσουμε σταδιακά το πρόβλημα που υπάρχει στον χώρο της παιδείας στην Κασσάνδρα μας», δήλωσε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.