Skip to main content

Επαναρχίζει οριστικά το NBA με 22 ομάδες στο Ορλάντο

O «μαγικός κόσμος» θα ξεκινήσει ξανά στις 31 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οκτώ ματς κανονικής περιόδου, μέχρι τα play-off.

Αντίστροφα για την επανέναρξη της φετινής σεζόν μετράει το ΝΒΑ, καθώς σχεδόν παμψηφεί εγκρίθηκε από τις ομάδες το πλάνο που πρότεινε ο Άνταμ Σίλβερ.

Συγκεκριμένα, με ψήφους 29-1, οι ομάδες υπερψήφισαν την επανέναρξη της σεζόν, με τη συμμετοχή των 22 εξ αυτών στο Ορλάντο ενώ αξιζει να σημειωθεί πως η μοναδική αρνητική ψήφος ήταν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Σημειώνεται πως βάσει του πλάνου, ο «μαγικός κόσμος» θα ξεκινήσει ξανά στις 31 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οκτώ ματς κανονικής περιόδου, μέχρι τα play-off.

Ακόμη. σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, το Draft Lottery, δηλαδή, η κλήρωση για τους αριθμούς που θα επιλέξουν οι ομάδες τους παίκτες θα γίνει στις 25 Αυγούστου, ενώ η διαδικασία του ντραφτ θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως στο φετινό ντραφτ θα λάβουν μέρος οι Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός) και Αλεξέι Ποκουσέφσκι (Ολυμπιακός).