Skip to main content

Επανέρχεται στα μετεγγραφικά του Άρη ο Αλεξάντερ Γκερντ

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ασχοληθούν με επιθετικό μόνο στο ενδεχόμενο αποχώρησης του ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ τους.

Ξανά στο προσκήνιο φέρεται ότι επανέρχεται το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αλεξάντερ Γκερντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του Σουηδού φορ, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Η περίπτωσή του, πάντως, δεν είναι άγνωστη, διότι και στις αρχές του καλοκαιριού υπήρξαν συζητήσεις, χωρίς να προκύψει συμφωνία.

Ο 33χρονος επιθετικός διαπραγματεύθηκε τη μετεγγραφή του στον Αρη, προ λίγων εβδομάδων, ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν φάνηκε τόσο ζεστός στην προοπτική συνεργασίας.

Μια από τις αιτίες ήταν η ηλικία του, όπως και κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του, αλλά και το στυλ παιχνιδιού. Η υπόθεση έμεινε στη μέση, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί νέα φημολογία περί επαναπροσέγγισης.

Ο Γκερντ, βέβαια, έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με του Ιντέγε, απλώς ο Σουηδός είναι πιο γρήγορος και κινητικός στο κουτί.

Στο ενδεχόμενο, που οι «κιτρινόμαυροι» κρίνουν ότι ο Γκερντ πληροί τις προϋποθέσεις, τότε θα προκύψουν ανακατάξεις, καθώς στο παραπάνω ενδεχόμενο σημαίνει ότι θα υπάρξει αποχώρηση ποδοσφαιριστή.