Skip to main content

Επανέρχεται στο Ηράκλειο για το Παγκρήτιο αντιπροσωπεία της ΕΠΟ

Οι Αλέξης Δέδες, Άγγελος Μπασινάς και Δώρα Δημητρίου θα συναντηθούν με ιθύνοντες του δήμου Ηρακλείου για την παρουσία της Εθνικής στο Παγκρήτιο Στάδιο

Την παρουσία των Αλέξη Δέδε, Άγγελου Μπασινά και Δώρας Δημητρίου για λογαριασμό της ΕΠΟ, αύριο στο Ηράκλειο γνωστοποίησε η ΕΠΣΗ με τα στελέχη της Ομοσπονδίας να έχουν συνάντηση με ιθύνοντες του δήμου Ηρακλείου για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ένωση:

«Προχωρούν οι διαδικασίες για το Παγκρήτιο Στάδιο, προκειμένου να αποτελέσει την έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία υπηρεσιακών εκπροσώπων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τους κυρίους Αλέξανδρο Δέδε και Άγγελο Μπασινά και την κυρία Λώρα Δημητρίου, θα επισκεφτεί το Παγκρήτιο Στάδιο προκειμένου να διεξαχθεί συνάντηση σχετική με τις απαιτούμενες εργασίες στις υποδομές του Σταδίου.

Το παρών στην επιθεώρηση της ΕΠΟ θα δώσουν μαζί αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ, στελέχη του δήμου Ηρακλείο και αρμόδιοι τεχνικοί».