Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΠΑΣΑΛΗΣ

Ο Γιώργος Πασαλής επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος έπειτα από έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της εταιρείας - Συγχαρητήρια από δήμαρχο Κασσάνδρας.

Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής επανεξελέγη ομόφωνα ο Γιώργος Πασαλής έπειτα από έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της εταιρείας.

Οι μέτοχοι της ΑΝΕΤΧΑ ΑΕ εξέλεξαν: πρόεδρο τον Γιώργο Πασαλή, αντιπρόεδρο τον Γιάννη Κουφίδη και μέλη τους Κονσόλα Αλέξιο, Κυριακίδου Συμέλα, Ανδρίτσιο Δημήτριο, Γεωργιάδη Αναστάσιο και Κοκκινίδη Κώστα.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά που μετείχε στη διαδικασία εκπροσωπώντας τον δήμο Κασσάνδρας δήλωσε: «Συγχαίρω το νέο Δ.Σ της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ και τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο Γιώργο Πασαλή για την εκλογή τους και τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική θητεία. Εμπιστευόμαστε τη γνώση, την εμπειρία και την πρόθεσή τους για ανάπτυξη της Χαλκιδικής και τους τιμούμε για όλα όσα ήδη έχουν υλοποιήσει. Η Κασσάνδρα προσδοκά και δικαιούται την αμέριστη στήριξη της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ σε ζητήματα υποδομών και ανάπτυξης. Καλή επιτυχία!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ