Skip to main content

Επανεξετάζεται η υποψηφιότητα Αντωνούδη για Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ» είναι από τα επικρατέστερα ονόματα στην προσπάθεια για εξεύρεση του υποψηφίου περιφερειάρχη.

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την εξεύρεση του κατάλληλου υποψηφίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως πληροφορείται η Voria.gr ένα από τα επικρατέστερα ονόματα αυτή τη στιγμή είναι του προέδρου της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Απόστολου Αντωνούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι επανέφεραν το όνομα του κ. Αντωνούδη στο προσκήνιο για την υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ» αποτελεί μια περίπτωση που ήδη έχει συζητηθεί και δεν απορρίφθηκε, αλλά παρέμεινε στα «ενεργά χαρτιά» των επίδοξων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια.

Τα πλεονεκτήματά του που ζυγίζονται από τα αρμόδια κομματικά όργανα είναι η θητεία του στη διοίκηση της «Εγνατία Οδός ΑΕ», ότι διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία από τη θητεία του στην αντιπολίτευση του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, ότι είναι γνώστης των θεμάτων και ζητημάτων της Κεντρικής Μακεδονίας, ότι έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας με πολλούς δημάρχους, τόσο στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, λόγω του τεχνικού αντικειμένου της εταιρίας, όπως και ότι έχει λεπτομερή εικόνα των αναγκών της περιοχής, ειδικά στις υποδομές.