Skip to main content

Επαγγελματίες υγείας και εθελοντές διασώστες διηγούνται εμπειρίες τους

Η LearntoHelp συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή «Αλυσίδα ευγνωμοσύνης / thankyouchain»-Επαγγελματίες υγείας και εθελοντές διασώστες διηγούνται εμπειρίες τους

Η 11η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως Ημέρα Εορτασμού του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης “112“.

Κάθε χρόνο, την ημέρα αυτή, η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους όσοι αποτελούν την αλυσίδα διάσωσης. Είναι οι άνθρωποι της υγείας, οι πρωταγωνιστές της πανδημίας, που μαστίζει τον πλανήτη.

Φέτος, σε μια ακόμη… κορωνο – χρονιά, η «LearntoHelp», δίνει «φωνή» στους υγειονομικούς, συμμετέχοντας στην «Αλυσίδα ευγνωμοσύνης / thankyouchain», που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός EENA (European Emergency Number Association).

Επαγγελματίες, αλλά και εθελοντές, άνθρωποι της «Πρώτης Γραμμής», μοιράζονται μέσα από βίντεο την εμπειρία τους, το πάθος τους, διηγούνται γεγονότα διάσωσης που τους έχουν στιγματίσει και υπογραμμίζουν την σπουδαιότητα του «112».

• Αν είσαι επαγγελματίας ή εθελοντήςδιασώστης και θέλεις να διηγηθείς την εμπειρία σου
• Αν απλά έχεις χρησιμοποιήσει το «112» και επαγγελματίες υγείας ή εθελοντές σε βοήθησαν και θα ήθελες να το μοιραστείς

Στείλε μας το δικό σου κείμενο ή βίντεο στη σελίδα μας στο Facebook@learnactsaveή στο Instagram@learn.to.help ή
στο Maillearntohelp.info@gmail.com

ΔΩΣΕ το έναυσμα, να γίνουν περισσότεροι άνθρωποι

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Τα βίντεο και οι ιστορίες θα δημοσιευτούν από 2/2 εώς και 11/2 στη σελίδα στο Facebook και στο Instagram, ενώ την 11η Φεβρουαρίου θα κοινοποιηθούν στον Οργανισμό «EENA».