Skip to main content

Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Κανένας φόβος για τα προϊόντα στο Καπάνι

Το θέμα που ανέκυψε με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΦΕΤ για το Καπάνι απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΘ.

Μήνυμα προς τους καταναλωτές ότι τα προϊόντα που διακινούνται από την αγορά στο Καπάνι είναι απολύτως ασφαλή και ελέγχονται διαρκώς έστειλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το θέμα που ανέκυψε με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΦΕΤ για το Καπάνι απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΘ.

Για το θέμα ενημέρωσε τη Διοικητική Επιτροπή ο Β’ Αντιπρόεδρος Χρήστος Νικολόπουλος.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε, θεωρεί ότι οι δηλώσεις του Προέδρου του ΕΦΕΤ ήταν ατυχείς και άστοχες και προκάλεσαν δυσχερείς εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία αληθινή βάση.

Ξεκαθαρίζει πως δεν εγείρεται απολύτως καμία αμφιβολία για την ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων.

Σχετικά με τα προβλήματα στις υποδομές και τους κοινόχρηστους χώρους είναι υπαρκτά, όπως τα επισημαίνει ο ΕΦΕΤ. Ωστόσο, τονίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, η επίλυση τους βαραίνει τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και όχι τους επαγγελματίες. Το ΕΕΘ τους έχει καλέσει επανειλημμένως, όλα τα τελευταία χρόνια, να τερματίσουν τις καθυστερήσεις και να αρχίσουν επιτέλους τα έργα.

Το ΕΕΘ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη για τους κοινόχρηστους χώρους του Καπανίου, συνεχίζει την απεντόμωση και μυοκτονία σ’ αυτούς, θέλοντας να συμβάλει στην βελτίωση της κατάστασης.